Förebilder och träningsglädje en solig vinterdag i Rålambshovsparken

Charlie träffade min kollega Alexandra första gången på Fitnessfestivalen i december. Det sa bara ”klick” och efter den helgen hade den här grymma tjejen gjort så stort intryck på min son att han pratar om henne titt som tätt, vill skicka bilder på Instagram och pratar om att börja med yoga.

Hon är verkligen fantastisk på många sätt. En superbra PT, inspirerande yogainstruktör och du har väl inte missat hennes E-bok med plantbaserade recept?! Men framför allt har hon en personlighet som smittar. Lugn, varm och omtänksam, ställer alltid upp och ger mycket av sig själv. Man bara gillar henne och så även Charlie som idag äntligen fick träffa sin Alexandra igen.

20180225_111704

Alexandra och Charlie (Foto: Anki Ström)

Jag tror inte han lämnade hennes sida på hela träningseventet med Team I am Ready som gick av stapeln på Amfiteatern på Rålambshov där ett gäng träningsglada människor trotsat kylan och anslöt med sina familjer och barn för att njuta av sol och rörelseglädje. Lyckan var totalt när han fick gå upp tillsammans med Alexandra och instruera i yoga och när han sen fick en alldeles egen yogamatta sponsrad av Abilica höll han nästan på att spricka av eufori och tjatade hela bilresan hem om att han ska börja på barnyoga per pronto.

Deltagarbilder7-11

Stolta krigare (Foto: Johan Öhrlund) 

Deltagarbilder7-24

Samspel och träningsglädje (Foto: Johan Öhrlund)

20180225_122419

Stolt innehavare av en alldeles egen yogamatta från Abilica (Foto: Anki Ström) 

Tänk så viktigt det är med förebilder! Människor som ger inspiration och motivation till att följa drömmar, våga prova nya saker, utvecklas, må bättre eller hitta känslan av ”jag duger som jag är”.

Så vem är DIN största förebild här i livet? Och för vem tror du att DU är en förebild. För jag lovar att vi alla är det för någon.

Kramar från coachen

Deltagarbilder5-2

Bara förebilder på den här bilden – som trotsade kylan och körde järnet på Amfiteatern i Rålambshovsparken (Foto: Johan Öhrlund) 

En reaktion till “Förebilder och träningsglädje en solig vinterdag i Rålambshovsparken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.