Om mig

En 44-årig trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling. Jag skulle säga att det är något av en passion, att coacha och guida människor på sin resa till sitt bästa jag. Precis som det är att sätta fingrarna vid tangentbordet eller runt pennan och låta kreativitet, tankar och känslor strömma ut i ord, meningar, artiklar, blogginlägg och andra skrivprojekt.

Något av det viktigaste på vägen när det kommer till att utvecklas som människa är att våga utmana sina rädslor och hitta sitt ”varför”. Vi behöver alla ett syfte och mening med det vi gör och de sammanhang vi är en del av. Ett syfte som går i linje med värderingar och personlighet. Mitt motto i livet utifrån mina egna kärnvärden är ”mod och passion” eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för.

”Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör” (Anki Ström)

I min yrkesvardag arbetar jag för tillfället som enhetschef inom vård och omsorg. Men jag är även KBT-coach, beteendevetare & skribent i eget företag.  Jag har flera utbildningar inom hälsa t ex PT, kostrådgivare och massör och har drivit mitt företag ”Fearless friskvård – Business in mind” sedan 2014. För mig är det viktigt att kunna arbeta med HELA människan.

Jag har samarbetat med bland annat Olga Rönnberg som PT/coach och skriver fortfarande för hennes webbmagasin Mamma.Fit. Mamma.Fit är ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa mina artiklar.

Sen 2018 är jag med i Framgångspoddens coreteam och har bl a varit redaktör för nyhetsbrevet och eventansvarig för Framgångsshowens premiär under 2019 som gått för slutsålda hus runt om i Sverige. Framgångspodden är Nordens största intervjupodd under ledning av Alexander Pärleros som också släppt ”Framgångsboken”. Här kan du signa upp för nyhetsbrevet, läsa mer om podden eller kolla upp aktuella datum för höstens föreläsningsturné. 

Jag drömmer framför allt om det stora ”boksläppet”…. och ägnar en stor del av min tid åt att skriva i olika former.

Vad drömmer DU om?

Kramar från coachen!

Följ mig gärna på instagram @anki_strom

Dag 81 av 365 - "När du vill skriva en ny berättelse om dig själv behöver du skriva om den gamla"
Som 44-åring skriver jag fortfarande på berättelsen om mig själv. Jag jobbar ständigt med min personliga utveckling, reflekterar över livet och de val jag gör. Det är ett ständigt pågående arbete som vi behöver investera tid till om vi vill bli tillfreds och göra det vi innerst inne vill. Foto: Anki Ström

 

 

%d bloggare gillar detta: