”If you have a heartbeat, there´s still time for your dreams” – Om teater, träning och författardrömmar

Reflektionsstund en isande kall onsdagsmorgon. Solen strålar utanför fönstret och jag har precis skickat barnen till skolan. Skrivtid och coachkunder står på agendan men först några minuter med kaffekoppen och stilla landa i livet – här och nu.

Det händer så mycket kul, från träningsevent med grymma eldsjälar som brinner för att sprida kunskap och inspiration kring träning och hälsa. Däribland jag själv som verkligen vill få människor att jobba SÅ mycket mer med sin mentala styrka. Vi använder alldeles för lite av vår tankekraft och inre resurser. Det finns inga begränsningar när vi inser att den enda som stoppar oss i slutänden är vi själva. Enkelt alla dagar i veckan? Nej, verkligen inte men återigen har vi ett val – HUR vill jag leva mitt liv och vad är jag beredd att göra, uppoffra, ge för att komma dit. Och VAD uppoffrar jag, förlorar om jag INTE gör det…Just think about it

IMG_6991.jpg

Lycka är att träna utomhus en iskall söndag med likasinnade (Foto: Malin-Erixon-Ågren)

Repetitioner inför en föreställning utöver det vanliga med Teater Orka och fantastiska Jenny som regissör och manusförfattare. Ni måste läsa hennes story. Igår var det fotosession inför kommande marknadsföring och jag njöt av varje sekund eftersom temat var filmstjärnor. Sen jag var liten har jag älskat ”gammal svartvitfilm”. ”Sjunde inseglet” och ”Casablanca” var favoriter och jag drömde om att bli som Greta Garbo eller Ingrid Bergman. Galet snygg, lite mystisk, dramatisk och en fantastisk skådespelerska.

Processed with VSCO with b1 preset  ingrid-bergman-392913_1920

Miss Anki Ström i rollen som ”Saga” kontra den vackra och begåvade Ingrid Bergman. Foto: Privat & Pixabay

Ja, författare eller skådespelerska var mina stora drömmar som 7-åring och på något galet sätt är jag där. Det är inte sammanhanget, berömmelsen eller de stora pengarna som är viktigt. Det är ATT få göra det vi älskar, brinner för, får energi och kraft ifrån.

Jag kommer mest troligt inte stå på dem ”stora scenerna” men jag får stå med ett fantastiskt gäng i Teater Orka på en lokal scen i Katrineholm. Med frisyr som Fröken Bergman och en rollfigur som drömmer om att bli något stort är jag lika hemma. Kanske skriver jag aldrig den där bestsellern men jag får inspirera och sprida mitt budskap i spännande reportage, artiklar och blogg. Människor läser och ger feedback på det jag skriver och det är allt som betyder något i slutänden.Teater Orka

Premiären för ”Teater Baluféfe” går av stapeln 1/5 och sen har vi föreställningar i dagarna tre. Missa inte det!

”If you have a heartbeat, there´s still time for your dreams”

Kramar från coachen

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.