Helhetshälsa inifrån och ut – att erövra världen

De senaste 5 åren har varit en resa, en upptäcktsfärd i att vara jag, göra det jag vill och vara den jag är. Många beslut har fattats, svåra val har gjorts och rädslor har utmanats trots att känslan av panik kunnat få mig att svimma på fläcken emellanåt.

Det finns inga genvägar när det kommer till vår hälsa. Den kräver att vi blickar inåt och gör våra insikter, brottas med invanda beteenden och mönster. Visst handlar hälsa om träning och ”rätt” kost men framför allt handlar det om en helhet där vårt mentala välmående är avgörande för resten, inställning och attityd till oss själva och vad vi klarar och är beredda att investera betyder allt.

Vi har ett liv, ett liv…förvalta det väl. Ta tag i det som skaver, utmana dina rädslor, var med människor som ser DIG för DIG, gör något kul varje dag, älska mycket och ta hand om din kropp. Ge den fysisk aktivitet och rörelse, dansa mer, kramas massor och le, le så mycket du kan.

Ät saker som får musklerna att bli starka och gör att du orkar träna, leka med kidsen, vara ditt bästa jag.

DET är för mig ”helhetshälsa inifrån och ut”. Att ta hand om dig själv så att du kan vara ditt bästa jag och erövra världen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.