Helhetshälsa inifrån och ut – att erövra världen

De senaste 5 åren har varit en resa, en upptäcktsfärd i att vara jag, göra det jag vill och vara den jag är. Många beslut har fattats, svåra val har gjorts och rädslor har utmanats trots att känslan av panik kunnat få mig att svimma på fläcken emellanåt.

Det finns inga genvägar när det kommer till vår hälsa. Den kräver att vi blickar inåt och gör våra insikter, brottas med invanda beteenden och mönster. Visst handlar hälsa om träning och ”rätt” kost men framför allt handlar det om en helhet där vårt mentala välmående är avgörande för resten, inställning och attityd till oss själva och vad vi klarar och är beredda att investera betyder allt.

Vi har ett liv, ett liv…förvalta det väl. Ta tag i det som skaver, utmana dina rädslor, var med människor som ser DIG för DIG, gör något kul varje dag, älska mycket och ta hand om din kropp. Ge den fysisk aktivitet och rörelse, dansa mer, kramas massor och le, le så mycket du kan.

Ät saker som får musklerna att bli starka och gör att du orkar träna, leka med kidsen, vara ditt bästa jag.

DET är för mig ”helhetshälsa inifrån och ut”. Att ta hand om dig själv så att du kan vara ditt bästa jag och erövra världen ❤

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: