Energipåfyllning deluxe – vänner, teater, sol och skrivtid

I helgen var det dags att gå på röda mattan igen tillsammans med bästa Sussie från Sörmlandsidrotten. Sist vi hade den äran var det för att Sussie var nominerad till årets eldsjäl tillsammans med sin kollega Jonas för sitt engagemang för idrotts – och föreningslivet i Sörmland. Sussie är inte bara en god vän utan också en av mina uppdragsgivare som ger mig roliga jobb ute hos lokala föreningar.

Årets fest

Anledningen till att vi fick gå på röda mattan den här gången var att två grymma tjejer fyllde jämt och ställde till med årets fest. God mat och dryck, massor med sång, dans, tal, glitter och kärlek i överflöd förgyllde lördagskvällen för ett hundratal personer. Vi fick se allt från proffs på scenen till ”hellre än bra” men med stor portion mod och kärlek när nära och kära ville visa sin uppskattning till födelsedagsbarnen. Tårar blandades med skratt och det var en härlig kväll med flera av mina guldkorn på plats. Energipåfyllning deluxe.

Energi från solljus och favoritaktiviteter

På söndagen var det teaterrep i sedvanlig ordning. Det kommer bli en galet rolig föreställning som har premiär i början av maj. (Jag kanske bjuder på ett smygklipp framöver. )Vårsolen har strålat hela dagen och det blev en fika i trädgården med kidsen efter hemkomsten. Så mycket energi man får av solljus och värme! Missa inte min kollega Emelies artikel om D-vitaminets betydelse för hälsan. Ett vitamin vi fyller på med när vi är ute i solen men vad gör vi när ”solen lyser med sin frånvaro”.

Nu är det dags att ägna resten av eftermiddagen åt att förbereda min och Alexandras nästa del i vår bloggserie om ätstörningar. Fortsätt skriva kommentarer och komma med frågor. Ämnet har verkligen engagerat er läsare.

Summa summarum har den här helgen fyllt på med energi från livets bästa. Allt det där jag älskar och som är viktigt att inte tappa bort när livet rusar fram i hundranittio. Fundera en stund på hur du fyller på med energi. Om du tar dig tid till det du gillar mest och om inte – lova mig att prioritera det från och med nu.

Kramar från coachen

 

Energipåfyllning deluxe - vänner, teater, sol och skrivtid
Festklädda och redo för förmingel med härliga människor. Här med Pär, min trogne vapendragare och man.
Energipåfyllning deluxe - vänner, teater, sol och skrivtid
Det här är livet” sa Charlie när vi fikade i trädgården första gången för i år.

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: