Bloggen handlar om er – bomba på med förslag

Lördag morgon och jag ser tillbaka på en vecka som gått från noll till hundra och än är den inte slut. Igår hade jag 70-årsfest för min mamma  och träffade släkt jag inte sett på många år. Det fyllde verkligen på ”må-bra-kontot” med go energi. Idag blir det 90-årsfest för två härliga tjejer som fyller 40 respektive 50 år så innan fest-feelingen tar över passar jag på att uppdatera bloggen.

Vad inspireras du av?

– Jag är öppen för förslag! 

Att blogga handlar egentligen väldigt lite om mig men desto mer om Er kära läsare. Det är ju Ni som ska läsa och inspireras av det jag skriver, ta del av kunskaper jag förmedlar. Så vad vill ni att jag ska blogga om? Bomba med förslag på ämnen och frågeställningar relaterat till personlig utveckling, hälsa, föräldraskap, mental träning eller vad som helst du tänker att jag kan belysa.

Nästa vecka ska jag intervjua en färgstark kvinna jag sett upp till länge och som gjort en enorm livsresa. Den artikeln får ni inte missa. Jag gillar verkligen att möta människor med starka storys eller personligheter och det är en av fördelarna med att vara skribent för team I am Ready. Alla spännande personer jag har förmånen att få samtala med.  Gå gärna in och kika på min intervju med Petter som exempel. Inte nog med att han är en baddare på att göra grym musik. Han är en hejare på att jonglera sin vardag som fembarnspappa också. 

Fest i dagarna två

Nu är det dags att ta sig an den här lördagen, umgås med min fina syster och hennes familj som är på besök. Och sen blir det fest hela natten lång. Vi snackar två revytjejer som äger på att dansa så det blir garanterat glitter, glamour och klackarna i taket. Vårens fest helt enkelt.

Ha en fin dag därute

Kramar från coachen

Bloggen handlar om er - bomba på med förslag
Min mamma och jag. 70 år ung. Vi är lika sägs det?

 

Bloggen handlar om er - bomba på med förslag
Bubbel och festligheter hela helgen.

 

 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: