Människor som ger och gör det där lilla extra är det bästa jag vet ❤

Jag fick ett vykort idag. Ett riktigt kort i brevlådan sådär som man fick förr ni vet. Bara det i sig gjorde mig lycklig, att någon tänkt på mig. Gjort sig besväret att ta reda på min adress och uppsöka en brevlåda. Men budskapet och motivet på mitt kort fick mig faktiskt tårögd. Mina ord, innersta tankar och drömmar tryckta på baksidan som ett citat, ett mantra en affirmation inför framtiden.

Och min favoritbild på framsidan, kidsen på Dag Hammarsköld strand på Österlen. Glada med vinden i håret en härlig semesterdag för några år sen. Kärlek i sin finaste form.

Österlen, som vi besöker varje sommar sen många år tillbaka. Platsen där jag sen länge sett mig sitta på en terrass med utsikt över havet och bara skriva på min ålders höst. Med en filt runt axlarna i den uppfriskande havsbrisen en ljum sensommarkväll. Barnbarnen lekandes på gräsmattan intill mitt lilla paradis. Pär kommer från hamnen med nyfångad fisk, stolt ägare till en liten fiskesnurra. Hans drömmar måste ju självklart också få plats.

Den här bilden är så klar och tydlig för mig att den redan är verklighet. Att en person som jag egentligen bara har träffat helt kort vid en pressfrukost och i övrigt endast har haft kontakt med via sociala medier förstod det är grymt. Att hon förstod allvaret, längtan och hur naket ärligt mitt drömmande uttalande var när jag lade upp bilden på Instagram häromdagen. Det säger en hel del om henne och att hon inte håller på med det hon gör för inte.

Jag verkligen älskar människor som ger och gör det där lilla extra för andra. Som ser och läser mellan raderna, förstår och ger feedback på olika sätt. Jag vill och försöker eftersträva detsamma. Det är så vi kan hjälpa varandra att utvecklas och nå våra drömmars mål.

Anna Sunneborn stort tack – du gjorde min dag ❤

Kramar från coachen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.