Människor som ger och gör det där lilla extra är det bästa jag vet ❤

Jag fick ett vykort idag. Ett riktigt kort i brevlådan sådär som man fick förr ni vet. Bara det i sig gjorde mig lycklig, att någon tänkt på mig. Gjort sig besväret att ta reda på min adress och uppsöka en brevlåda. Men budskapet och motivet på mitt kort fick mig faktiskt tårögd. Mina ord, innersta tankar och drömmar tryckta på baksidan som ett citat, ett mantra en affirmation inför framtiden.

Och min favoritbild på framsidan, kidsen på Dag Hammarsköld strand på Österlen. Glada med vinden i håret en härlig semesterdag för några år sen. Kärlek i sin finaste form.

Österlen, som vi besöker varje sommar sen många år tillbaka. Platsen där jag sen länge sett mig sitta på en terrass med utsikt över havet och bara skriva på min ålders höst. Med en filt runt axlarna i den uppfriskande havsbrisen en ljum sensommarkväll. Barnbarnen lekandes på gräsmattan intill mitt lilla paradis. Pär kommer från hamnen med nyfångad fisk, stolt ägare till en liten fiskesnurra. Hans drömmar måste ju självklart också få plats.

Den här bilden är så klar och tydlig för mig att den redan är verklighet. Att en person som jag egentligen bara har träffat helt kort vid en pressfrukost och i övrigt endast har haft kontakt med via sociala medier förstod det är grymt. Att hon förstod allvaret, längtan och hur naket ärligt mitt drömmande uttalande var när jag lade upp bilden på Instagram häromdagen. Det säger en hel del om henne och att hon inte håller på med det hon gör för inte.

Jag verkligen älskar människor som ger och gör det där lilla extra för andra. Som ser och läser mellan raderna, förstår och ger feedback på olika sätt. Jag vill och försöker eftersträva detsamma. Det är så vi kan hjälpa varandra att utvecklas och nå våra drömmars mål.

Anna Sunneborn stort tack – du gjorde min dag ❤

Kramar från coachen

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: