Mitt bästa träningstips – HA KUL!

Om jag som KBT-coach, PT och skribent för Sveriges grymmaste hälsoteam I am Ready skulle ge ETT enda exklusivt tips för lyckad träning…skulle det sammanfattas av TVÅ ord – HA KUL ❤ Missförstå mig rätt. Det tar emot som bara den ibland att träna, är definitivt inte alltid enkelt och kräver sin disciplin och uppoffring MEN nyckeln finns i glädje och lust, att göra sånt du gillar, får energi av.

Bättre ta en lång skön promenad och andas frisk luft än att tvinga dig till gymmet och må dåligt en timme för att du inte vet vad du ska göra. Hellre skratta och dansa loss till grym musik på vardagsrumsgolvet än att ligga kvar på sofflocket. Allt är relativt och i slutänden handlar det om ATT du rör på dig och är aktiv. Vanlig hederlig vardagsmotion är grymt underskattad.

Själv satte jag mig på motionscykeln imorse, så otaggad men med rätt musik på max, allsång och totalt urflippat beteende i takt med att endorfinerna började strömma genom kroppen så hade jag vips cyklat en timme, blivit hes och väckt sovande tonåringar.

Så krångla inte till det, släpp på prestationer och krav. Börja med att HA KUL och hitta glädjen i att vara aktiv så kommer resten på köpet ❤

Kramar från coachen 🌟

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: