Slumpen, ödet eller summan av hårt arbete?

Full av förväntan inför ett spännande samarbete som snart lanseras. En möjlighet att teama med riktigt grymma och kompetenta människor som brinner för att inspirera kring hälsa och träning precis som jag.

Ibland är det slumpen som avgör att vi hamnar i olika sammanhang eller vänta nu – är det verkligen slumpen eller kanske ödet eller rent av summan utav hårt arbete?!

Min filosofi med inspiration av b la ”the law of attraction” är att vi i mångt och mycket styr vårt eget öde genom hur vi tänker, lever och framför allt agerar. Det kan te sig ibland som att slumpen för oss samman med vissa människor eller uppgifter men jag tror att det är mer än så.

Ingenting ”bara blir”…vi skapar med varje steg vi tar, hur vi möter nya människor, vägar vi väljer och inställningen vi matar hjärnan med.

Vad som gör att människor når framgång och hur vissa lyckas kommer ni att få läsa mer om…men i ett annat sammanhang 😉

Nu ska jag förbereda kvällens möte med en person vars story är något utöver det vanliga…

Stay tuned…

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: