Mot nya mål – Fröken Fearless tar sats

Ett stort beslut är taget och kan numera anses som officiellt. Jag kommer att satsa på mitt företag och skrivandet framöver, vilket innebär att jag har en del spännande på G inom den närmsta framtiden. Nya kontakter har knutits, gamla har återupptagits och samarbeten med likasinnande ska påbörjas. En värld av möjligheter öppnar sig…

Ibland kommer vi till vägs ände i livet och inser att det är dags helt enkelt. Mitt Fearless har funnits med mig i snart 4 år i större eller mindre utsträckning och det är där mitt hjärta klappar lite hårdare, när jag får coacha, föreläsa, undervisa, handleda eller SKRIVA. När jag får jobba med människors utveckling, i grupp eller enskilt, inspirera och motivera,  fördjupa mig i artikelskrivande. Det är då jag brinner…

Jag skriver en del om det på bloggen, att brinna och hitta sitt ”varför”, följa sina värderingar och VÅGA. Det kan inte nog upprepas, att vi är på jorden så kort tid, utan garantier för hur morgondagen ser ut. Att inte följa våra drömmar eller göra det vi mår bra utav är slöseri med universums krafter. För jag tror verkligen att vi kan försätta berg när vi är ett med passion och kärlek. När vi är på rätt plats och gör det vi är här för, är dem vi vill vara.

Jag är så tacksam för alla erfarenheter jag fått under mitt liv, som utöver mina utbildningar inom framför allt coaching, KBT och pedagogik faktiskt gjort mig till en jäkligt bra coach. Ja, i min egen coaching (eftersom även en coach behöver coaching) har vi kommit överens om att jag måste bli mer KAXIG så det är jag nu. Jag sticker ut hakan och säger att jag är en grym coach…och ska vara där jag är som bäst.  Använda mig utav den kunskap och erfarenhet livet har gett mig och ge andra människor möjlighet att ta del utav det på olika sätt.

Så nu sitter jag här på kvällskvisten, sippar på mitt kaffe och smågrinar litegrann sådär som jag gör ibland, när jag känner att det är RÄTT och att jag är något bra på spåret.

Fröken Fearless tar sats mot nya mål – vi ses därute ❤

wp-image-1031854334

Kramar från coachen

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Mot nya mål – Fröken Fearless tar sats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.