”If you want to be a writer WRITE” – Dag 34 av 365

"If you want to be a writer WRITE" - Dag 34 av 365

Med andra ord kära läsare, vad drömmer DU om? Vad vill du bli bättre på? Vilka mål har du i livet? No matter what så GÖR det. Ingenting kommer av sig själv utan kräver en aktiv insats av DIG:

  • Vill du förbättra ditt flås – TRÄNA, gå, spring, lyft vikter och rör på dig.
  • Vill du utvecklas som chef eller ledare – GÅ kurser , be om feedback från dina medarbetare och hitta en bra coach som kan coacha dig vidare.
  • Vill du förbättra kommunikationen i ditt äktenskap – PRATA med din partner och framförallt lär er LYSSNA på varandra och ta hjälp av en relationsexpert om det behövs.
  • Vill du få mer tid med dina barn – TA dig tiden, prioritera att hänga med kidsen före att jobba eller surfa på mobilen.

Och förvänta dig inte att det räcker med någon gång ibland, när du känner för det. Nej, du behöver disciplin, en realistisk plan med strategier för hur du hanterar eventuella nederlag och motgångar. För de kommer, trust me!

If you want to be a writer WRITE

Så det är precis vad jag gör – skriver, skriver och skriver lite till. Just ikväll från ett sommarvackert Österlen. Vinden blåser en svalkande bris efter några härliga timmar vid havet och tystnaden är så mäktig att den nästa går att ta på. Jag är sådär barnsligt nöjd och lycklig och njuter av att finnas till.

Kramar från coachen ❤

"If you want to be a writer WRITE" - Dag 34 av 365
Det är inte alltid jag har inspiration men då är det disciplin som gäller. För motivationen kommer av att jag gör. Det har jag skrivit om i tidigare blogginlägg. Så jag skriver, skriver och skriver. Till slut kanske det blir något riktigt bra utav det. Foto: Pär Ström 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: