”What is the next right move” – Dag 87 av 365

"What is your next right move" - Dag 87 av 365

Det är så lätt att älta i det förflutna eller hela tiden jaga mot framtiden. Att ha alla tentakler ute, söka svar, lösningar och jobba på tusen saker samtidigt. Jag om någon vet. Men som kloka Oprah Winfrey sa i ett tal jag såg på youtube

What is the NEXT right move

Om du bara stannar upp en stund och tänker på vad du kan, vill göra precis här och nu som ett första steg. Inte stressa igång med en 5-årsplan med alla risker och farhågor uppritade.

VAD skulle du göra då? Bara just här och NU?

Om det inte fanns några rädslor?

Om det inte fanns några begränsningar eller hinder?

Om OM inte fanns?

The next wright move är att sätta ena foten efter de andra. Våga ta små små kliv i rätt riktning. Du måste inte ”hoppa, kasta dig ut” på en gång. Det är de där små, steg stegen, att du faktiskt gör något som gör att du kommer fram till slut.

Kramar från coachen

"What is your next right move" - Dag 87 av 365
Ibland är ”your next right move” att göra just ingenting. Bara vila tryggt i att det kommer att bli bra när du vågar släppa taget och kontrollen.

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: