”Det bästa har inte hänt än” – Dag 65 av 365

"Det bästa har inte hänt än" - Dag 65 av 365

Livet är upp och ner, glädje och sorg, kriser och utveckling. Det tar liksom aldrig slut. Jag som har levt i alla fall halva mitt liv vet allt det där och kan dela med mig av erfarenhet och kunskap kring saker som tynger min 20-åring. Jag vet att det blir bättre och att det som känns som totalt hopplöst nu kommer att vara en värdefull insikt om några år. Han å andra sidan har en ung människas nytänkande ögon och sinne, är och har alltid varit mogen och klok. Jag lär mig mycket av honom och vi har stor glädje av varandra på många sätt, inte bara som mamma och son.

Under samtalet säger plötsligt Arvid ”En tanke som tröstar mig när livet känns tungt är att det bästa har inte hänt än. Jag har fortfarande det att se fram emot”. Jag stannade upp med dammtrasan och kände hur orden sjönk in, smakade på dem några gånger och blev alldeles varm.

Det bästa har inte hänt än

Tankarna började spinna och jag kände hur himla rätt han har – det finns alltid utrymme för något bättre att komma. Vad vet du om vad som väntar runt hörnet här i livet. Ingenting är ristat i sten och det du tror är vägen just nu kanske inte alls är där du vill vara och är om ett år.  Både slumpen och ödet kan lägga sin fingrar emellan och ge dig nya infallsvinklar och möjligheter. Lås inga dörrar, se med öppna ögon och nyfikenhet på det som händer – good or bad. Det finns så mycket kvar att upptäcka och uppleva oavsett vart du befinner dig i livet.

Det bästa har inte hänt än…undrar just vad det kan vara?! Oavsett vad så ser jag fram emot att få uppleva det. Jag är redo och jag är värd det. Du också!

Kramar från coachen ❤

"Det bästa har inte hänt än" - Dag 65 av 365
Mitt äldsta barn är en av mina största förebilder i livet, en kämpe utan dess like.  Förra året tog han studenten. Mycket har hänt sen dess för oss båda. En i mitten av livet och den andra precis i början. Men det BÄSTA har banne mig inte hänt än – ljuvliga tanke ❤ 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: