”Det kommer alltid en tidpunkt i livet när man bestämmer sig för vem man vill vara” – Dag 64 av 365

"Det kommer alltid en tidpunkt i livet när man bestämmer sig för vem man vill vara" - Dag 64 av 365

Dagens citat är hämtat ur filmen ”En man som heter Ove”. Har du inte sett den så gör det bums. En tragikomisk film med ett starkt budskap som inte lämnar någon oberörd. Jag hämtar inspiration från alla möjliga håll när jag skriver. Men böcker och filmer är viktigt, förebilder och människor som på olika sätt är framgångsrika och står för bra grejor likaså. För allt det hjälper också till att skapa, bygga och svarva den människa du vill bli och är ämnad till att vara.

Det går ju alldeles utmärkt att smyga genom livet som en bisittare utan någon egentlig åsikt, att undvika konflikter och att ta ställning i olika situationer. Men förr eller senare kommer du att hamna i lägen där din moralkompass och inre värderingar sätts på prov. Ibland kommer du att göra misstaget att gå på vad andra vill och tycker eller lockas av pengar eller en stund i rampljuset. Men lita på mig när jag säger att det inte är värt det. Den bitterljuva eftersmaken efteråt och obehaget i magen, den gnagande känslan av att det är fel kommer att äta upp dig inifrån och ut. Ja, om du är en människa med samvete och någon form av etik och moral såklart. Det finns ju faktiskt dem som är beredda att gå över lik för att ta sig fram. Men sån är inte DU. Det vet jag ❤

Det kommer alltid en tidpunkt i livet när man bestämmer sig för vem man vill vara

Det finns vissa speciella tillfällen i mitt liv som verkligen har varit vägskäl, som jag så här i efterhand kan säga starkt har bidragit till att jag är den jag är idag och även att jag är DÄR jag är. Beslut som inte var lätta men ändå på något sätt så självklara för att jag skulle kunna leva med mig själv, bli lycklig och nå dit jag vill. Jag har tackat nej till möjligheter, pengar och samarbeten genom åren. För att jag är mitt eget varumärke som jag skrev om på FB häromdagen. För att det som styr mig i alla lägen är min inre känsla av vad som är rätt eller fel och inte hur mycket pengar jag har på banken eller att jag ska få min stund i rampljuset.

Kramar från coachen ❤

"Det kommer alltid en tidpunkt i livet när man bestämmer sig för vem man vill vara" - Dag 64 av 365
Visst är det en underbar känsla att bara kunna vara sig själv i alla lägen. Ta livet för vad det är. Välja rätt vänner och människor som du omger dig med. Människor som står för samma saker som dig, ger dig energi och får dig att växa. Det har tagit sin tid att komma hit men jag lovar att med mod och passion kommer man långt. 

 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: