”All the world´s a stage” – Dag 61 av 365

"All the worlds a stage" - Dag 61 av 365

Antal roller du antar under en livstid är många. I takt med alla faser och åldrar tvingas du läsa in dig på nya erfarenheter och livskunskaper för att veta vad du ska säga och göra för att ta dig vidare till nästa akt. Dina motspelare väljer du inte alltid själv vilket kan göra agerandet svårare men också mer utvecklande och stimulerande. Ja, för livets teater lämnar till skillnad från den mer traditionella utrymme för improvisation och alternativa slut. Inget är förutbestämt eller hugget i sten.

All the world´s a stage (William Shakespeare)

Hela världen ÄR en scen. Redo att intas för den som vågar och törs. Vilken roll drömmer du om att spela och vilka slutrepliker vill du applåderas till när ridån går ner? Ser du på dig själv som stjärnan i ditt eget liv eller står du alltid i skuggan av andras strålkastarglans? Kliv ut på livets scen och möt publikens blickar utan att vika undan. Utan att veta vad de tycker och tänker om dig tar du DIN plats och säger som Rhett Butler till Scarlett O´Hara i den underbara filmen ”Borta med vinden”

”Frankly my dear I don´t give a damn”

För det är inte andras bedömning av din insats som räknas utan DIN upplevelse och njutning av rollen du äger. ”The stage is all yours…”

Kramar från coachen ❤

"All the world´s a stage" - Dag 61 av 365
Som 43-åring fick jag chansen att vara med i Teater Orkas 10 -årsjubileum och uppsättning av ”Teater Balufefé. Att skapa min rollkaraktär Saga, en ambivalent och förförisk kvinna som både vill ha och äta kakan så att säga – det är bland det roligaste jag har gjort och vilken resa i personlig utveckling! Från vänster syns Emelie Eriksson, Amanda Karlsson, Agnes Lindkvist, Marcus Enquist, Monica Jansson, jag själv, Marina Wistbacka. (Foto: Daniel Karlsson)

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: