”No tears left to cry” – Dag 59 av 365

"No tears left to cry" - Dag 59 av 365

Det var ett stort gäng förväntansfulla kvinnor över 25 som hade samlats i DUD:s lokaler. Några nervösa över att behöva visa upp sig inför gruppen, kanske inte fixa koreografin men mest av allt var det glädje och gemenskap som fyllde ”gula salen”. Målet med kursen är att bli bekväm med sin kropp, att röra sig till musik och framför allt att hitta sin kvinnlighet och bli lite mer ”sassy”. Det du…lite mer ”sassy” minsann. Som faktiskt betyder att vara livfull, fräck, busig och lite kaxig. Passar perfekt eftersom egenskapen jag skulle odla extra i år efter att ha haft egen coach ett tag var just att bli mer kaxig.

Efter uppvärmning och en schysst ”sassy walk” genom salen var det dags att få höra låten vi ska jobba med de nästkommande 8 veckorna. Jag började faktiskt gråta när de första tonerna började ljuda ur högtalarna:

No tears left to cry

Jag står där på golvet och blir så berörd för det är Charlies absoluta älsklingslåt med Ariana Grande. Hans stora idol just nu. Den låt han slår på när han lånar mina högklackade stövlar och spatserar över golvet med höftgung och låter sin spröda stämma fylla huset. Det är låten som gått på repeat i bilen under semestern. Som på något vis har blivit en symbol för att vara sig själv, göra sin grej.

Timmen går rasande fort. Det är så underbart härligt att släppa loss till musik, inte bry sig om hur det ser ut utan bara låta kroppen vara fri. ”No tears left to cry” som i att du förr eller senare reser dig som fågel Fenix ur askan och vågar göra allt det där du vill och drömmer om. Kör ditt eget race och är ditt bästa jag.

Men några tårar rinner försiktigt nerför kinden, av glädje över hur coolt livet är – när du väl vågar öppna upp dig för det som ligger bortom det du trodde var möjligt. 2018 är året jag uppfyller drömmar…teater, dans, fått en artikel publicerad i en bok…nu får vi se vilket kapitel som kommer härnäst…

Kramar från coachen

 

På DUD dansar både Tove och Charlie sen flera år tillbaka och älskar det. Jag vill verkligen slå ett slag för en fantastisk verksamhet med många engagerade och duktiga lärare. 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: