”Passion led me here” – Dag 57 av 365

Jag har inte alltid varit bra på att lyssna inåt men vill påstå att jag med stigande ålder och erfarenhet har lärt mig vikten av det. Att jag haft förmånen att förverkliga en del drömmar på ”äldre dagar” är just på grund av att jag låtit passionen styra.

Passion led me here

När du låter passionen leda dig rätt är det också lätt. Du orkar, agerar, ger inte upp och prioriterar tiden som krävs. Om du INTE gör det vissnar du långsamt inifrån i ut, känner en saknad och tomhet som på sikt förgör dig.

Men när du vågar låta hjärtat tala och följa känslan får du också uppleva den där pirrande, stickande och berusande sinnesupplevelsen. Hur tid och rum försvinner och du känner dig hel.

Vart har passionen lett DIG i livet och vad har du kvar att förverkliga? Vilka drömmar ligger nedtryckta i skrivbordslådan eller dammiga på vinden? Vad ville du bli när du var liten? Vilka lekar lekte du? Vad är du ämnad att göra?

Det är aldrig för sent…

Kramar från coachen ❤

"Passion led me here" - Dag 57 av 365
Med drömmande blick och huvudet fullt av ord och texter. Det är ren och skär passion och kärlek till att skriva, inspirera, beröra och beröras som håller mig igång. Så många timmar har jag lagt ner på texter som inte genererat i en krona men det är inte DET som är viktigt. Däremot tror jag att det är den typen av passion som förr eller senare leder till framgång. Sakta men säkert har jag fått texter publicerade i tidningar, nätet och t om i en bok. En dag…en dag…Foto: Pär Ström

 

 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: