”Some people make the world special just by being in it” – Dag 54 av 365

"Some people make the world special just by being in it" - Dag 54 av 365

De människor som imponerar mest på mig är inte de med mest pengar, högst titel, finast bil eller flest vänner utan det är de där som tyst skrider genom livet och bara med sin blotta närvaro kan få andra att tystna eller stanna upp. De är fullständigt trygga i sig själva och sin person, behöver ingen annans bekräftelse för att prestera eller göra. De bara ÄR och det räcker så.

Some people make the world special just by being in it

Jag har förmånen att ha några riktigt speciella människor i mitt liv. Som ger mig det där lugnet jag så väl behöver när jag går igång eller bara med en blick eller handtryckning kan få mig att bli alldeles varm inombords. De ger mig mod när jag tvivlar och plockar upp mig när jag faller. De är så där underbart osjälviska i allt de gör, har aldrig någon baktanke utan de bara ger – för att de vill ge – utan att förvänta sig något tillbaka. Det är kärlek i sin renaste form.

Ju äldre jag blir desto mer tror jag att det finns krafter och makter som är större än vad vi kan se och ta på. Att vi träffar vissa människor av en anledning och att vi alla har en skyddsängel eller ”speciell människa” någonstans därute. Och precis som den kloke Kay Pollak säger så kommer andra i vår väg för att vi ska ”öva oss på dem”.

Hitta en mening i varje möte du gör och fundera över vad du kan lära dig av just den personen. Och håll utkik efter din skyddsängel. Han eller hon finns någonstans i din närhet, kanske närmre än du tror…

Kramar från coachen ❤

 

 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: