”Vill du ha den där magiska känslan måste du anstränga dig” – Dag 53 av 365

"Vill du ha den där magiska känslan måste du anstränga dig" - Dag 53 av 365

Annika R Malmberg är en för mig ganska nyupptäck pärla. Hon är en framgångsrik föreläsare men även författare och efter att ha hört henne i Framgångspodden är jag såld. Vilken powerwoman!

Ingenting i livet är gratis

Jag har verkligen gått den långa och många gånger tuffa vägen i mitt liv. Inga shortcuts eller halvdana lösningar för mig inte. När jag har bestämt mig för något har jag allt som oftast också tagit mig dit men jag har aldrig fuskat med det som i slutänden är viktigaste när det kommer till framgång och succe – lärdomar och kunskaper, att uppleva och växa med erfarenheten. Jag har stött och blött, nött och harvat för att lära mig saker från grunden. Alltid strävat efter att inte bara bli bra utan närmre bäst på det jag gör. Och för att bli det kräver det att jag gör uppoffringar, investerar tid och kraft, börjar på botten och jobbar mig upp.

Vill du ha den där magiska känslan måste du anstränga dig (Annika R Malmberg)

Ingeting i livet är gratis och det som är det har du en tendens att inte uppskatta tillräckligt. Så är det bara. Däremot det där som du har fått kämpa för och som äger ditt hjärta och passion, inte låter dig sova om nätterna för att du så gärna vill få det att hända och bli bra. DET är värt så fruktansvärt mycket när det till slut händer och slår in. För till slut gör det faktiskt det. Trägen vinner är ett faktum. Kanske inte alltid som du har tänkt dig men lön för mödan kommer till den som aldrig ger upp och anstränger sig det där lilla extra.

I morse satt jag lite halvtrött i bilen och bestämde för ett avsnitt av Framgångspodden för att piggna till. Det blev Annika R Malmberg som jag inte har hunnit lyssna på än. Hon fångade mig från första stund med sin härliga energi och röst. Och när hon beskrev kicken du får av att äntligen lyckas efter lång tids oavbrutet slit och kamp på olika sätt – då rös jag och fick nästa tårar i ögonen. För jag har upplevt precis det vid ett antal tillfällen i mitt liv och den känslan går inte att beskriva eller jämföra med något annat.

Så har du en dröm, något du längtar efter, brinner för och ständigt bär på i själ och hjärta – ge inte upp! Fortsätt framåt, prova nya vägar, var envis och tro på dig själv. Förr eller senare händer det…och när insikten når dig att du har lyckats kommer det att vara värt varenda sekund.

Kramar från coachen ❤

"Vill du ha den där magiska känslan måste du anstränga dig" - Dag 53 av 365
Annika R Malmberg är VD för Hamilton Group och är både entreprenör och föreläsare. Hon var tidigare anställd på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarutveckling där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands.Hon är certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Modellen är validerad och godkänd av DNV-GL (Den Norske Veritas) samt BPS (The British Psychological Society) och är inte det samma som DISC. Hon har certifikat i EQI, ett verktyg för att mäta och utveckla emotionell intelligens. Annika är också medlem i ATD Association för Talant Development och har skrivit flera böcker. Foto: Pressbild 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: