”Fuck it I´m a flower growing taller everyday” – Dag 50 av 365

"Fuck it I´m a flower growing taller everyday" - Dag 50 av 365

Den där låten satte sig direkt och har spelats ett antal gånger senaste veckan.  Jag som har jobbat i flera år med personlig utveckling och mental träning tycker jantelagen är skit rent ut sagt och vill att DU ska äga som DIG och ingen annan. Strunta fullkomligt i vad andra tycker och tänker, förväntar sig av dig. För i slutänden kommer du aldrig någonsin bli lycklig, känna dig hel så länge du inte stannar upp, lyssnar inåt och går den väg du är ämnad för.

Fuck it I´m a flower, growing taller everyday. Getting greener by the our. I don´t care what people say… (Crying Day Care Choir)

Jag kunde inte ha skrivit det bättre själv. Som en vildblomma på ängen. Som inte bryr sig ett dugg om vad som växer runtomkring. Som tränger sig upp, blommar ut och vajar stolt i vinden.

Vilken blomma vill DU vara och i vilken miljö växer du som bäst, får näring och gödning…blommar ut till ditt bästa jag?

Kramar från coachen ❤

fullsizeoutput_1c6
Se dig omkring – är du där du vill vara? Kan du växa här? Känner dig fri att vara den du är? Fantastisk, unik och one of a kind ❤ Foto: Pär Ström 

 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: