”Det finns inget som slår riktig jäkla vänskap” – Dag 26 av 365

"Det här med riktig jäkla vänskap" - Dag 26 av 365

Det här med vänskap. Riktig, jäkla vänskap, som inte bryr sig om avstånd, antal fysiska träffar per vecka eller vem som ringer eller mejlar först.

Vänskap som tål att man är rak, säger sanningen när det behövs, där kärleken är villkorslös och avundsjuka inte existerar.

Vänskap sen barndomens tider med minnen fulla av skratt och bus eller den som dyker upp mitt i livet men ändå känns som den funnits för evigt. Som den var förutbestämd.

Vänskap som innebär att man stör och tränger sig på när andra överger. I kris och tuffa tider. Som vet när kramar behövs och tystnaden är guld värd.

Vänskap som är äkta, utan masker och falskspel. Där man kan vara sig själv i alla lägen, utan att riskera att bli dömd eller lämnad.

Vänskap där man kan skratta ikapp så tårarna rinner åt något som inte ens är roligt. Där ett enda ögonkast på varandra säger allt.

Vänskap där man kan öppna upp sitt innersta och veta att det är totalt riskfritt. Att hela ens jag är älskat…där yta inte existerar för insidan betyder allt.

Jag älskar ER mina guldkorn. Ni betyder mer än ni anar och för ER kan jag besegra drakar och demoner, gå genom eld och vatten.

Tacksamhet.se

Kramar från coachen

"Det finns inget som slår riktig jäkla vänskap" - Dag 26 av 365
Igår träffade jag ett av mina guldkorn som jag inte sett på länge även om vi har kontakt. Vi har känt varandra i över 20 år och vet vart vi har varandra när det kriser även om det dröjer mellan varven vi umgås. Hon är alltid så generös, på alla sätt, och jag fick världens finaste lykta till vårt nya hus. Det är fint att få vara någons pärla ❤

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: