”Act like you own it” – Dag 25 av 365

Ja, precis så – tänk dig stark, självsäker, bra, snygg, intelligent, rolig, framgångsrik. Ta makten över hur du uppfattas genom att agera som den du vill vara. Gör det du vill och mår bra av för det är du som får leva med konsekvenserna.

Skippa jantelagen och alla försök till att anpassa dig till vad som anses korrekt för att inte sticka ut – stick ut – hela hakan så långt det går. Våga synas, ta plats och låt dem som inte gillar det titta åt ett annat håll.

Du växer för varje gång du vågar kliva över en gräns, utmana en rädsla, ta ett beslut baserat på magkänslan, följa hjärtats röst. Du växer när du inte ber om ursäkt för din existens och din egen person.

Act like you own it – oavsett vad det gäller. Det är DU som spelar huvudrollen i ditt liv, regisserar din egen pjäs och sätter dina egna repliker.Så låt kritikerna bua om dem vill så länge DU gillar innehållet.

"Act like you own it" - Dag 25 av 365
Var lite mer kaxig, våga sticka ut och ta plats. Fundera inte så jäkla mycket på vad andra ska tycka och tänka om hur du är, står, går och klär dig. Ut och äg! Foto: Anki Ström

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: