”Det stora i det lilla är det stora i det lilla” – Dag 14 av 365

Det stora i det lilla – frukost på sängen en söndagmorgon med nybakade scones och rykande färskt kaffe. Ljuva dofter som kryddas av en gest av kärlek från någon som är lika trött som du men ändå går upp för att överraska.

Det stora i det lilla – att vandra långsamt genom regnet som duggar lätt mot pannan en ljummen sommarkväll. På väg ifrån men ändå till. Det finns inget sen utan bara ett nu.

Det stora i det lilla – att skratta med någon du tycker om till en humor som ingen annan förstår. När det bubblar inombords och tårarna rinner men bara av glädje och inga sorger finns.

Det stora i det lilla – att försvinna in i sin egen värld. Uppslukad av det där man älskar. Tiden slutar existera och varje bekymmer blir obetydligt när tankarna vilar i annat. Du är ”hemma”.

Det stora i det lilla – att få en kram av sin man i förbifarten och utan ett ord förstå varandra i det vi befinner oss i för stunden. ”Allt man försöker och säga ryms i en tyst minut” sjunger Laleh…

Det stora i det lilla – att sitta en hel kväll med en god vän och prata livet. Lyssna på musik som talar direkt till hjärtat och fantisera om framtiden. Det finns inga begränsningar just där och då. Allt är möjligt.

Det stora i det lilla – en lapp på datorn med orden ”jag älskar dig mamma”, skriven av ett barn vars stora hjärta och intuitiva själ vet när du behöver det lite extra.

Det stora i det lilla – att upptäcka att meningen med livet är just det stora i det lilla. Alla ögonblick i vilka du är som mest levande, som blir till varma minnen att vårda ömt.

Det stora i det lilla – är att vandra genom livet medveten om att varje steg är ytterligare ett avtryck i din egen livs historia. Så sakta ner stegen och välj med omsorg vart du sätter ner fötterna ❤

Det stora i det lilla är det stora i det lilla

Att få sitta på en sten vid en sjö och göra det jag älskar mest. Med solen i ryggen och ljudet av mina barn som skrattar och leker. Det stora i det lilla…

Kramar från coachen

En reaktion till “”Det stora i det lilla är det stora i det lilla” – Dag 14 av 365

  1. Det stora i det lilla att få feeling och följa ett (enligt min hjärna) galet infall och dra hem bästa vännerna inklusive barn i låg- och mellanstadiålder och sitta i trädgården med lekande barn, spelandes musik till midnatt ❤️❤️❤️❤️❤️. Så glad att jag följde mitt infall och inte förnuft. 😇

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.