”Move your ass and your mind will follow” – Dag 1 av 365

"Move your ass and your mind will follow" - Dag 1 av 365

Det är precis DET allt handlar om, att bara ”göra´t”. Inte vänta på rätt tillfälle, förutsättningar eller den berömda motivationen. Motivation får vi av att sätta bollen i rullning, ta saken i egna händer och agera.

Så här är jag nu på Dag 1 av min egen utmaning att blogga klokord/citat varje dag i 365 dagar. För att någonsin kunna författa den ”där jäkla boken” jag drömt om sen jag var liten behöver jag få rutin på att skriva. Jag behöver göra det varje dag, vilket jag indirekt tvingar mig själv till när jag gått ut med hela idén offentligt på mina sociala medier och fått glada tillrop och uppmuntran.

Wish me luck för nu släpper jag tanke och känsla och börjar agera. Vem vet vad som händer:

Move your ass and your mind will follow

Kramar från coachen

Nu handlar det bara om att skapa ”skrivtid” och utveckla mitt fotograferande för bättre bildkvalitet. Men resan är målet och jag räknar med att lära mig massor under det här året.

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

En tanke på “”Move your ass and your mind will follow” – Dag 1 av 365

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: