Tänk om och omfamna dig själv

I onsdags var det äntligen dags för premiären av Mårtens föreläsning TÄNK OM som jag sett fram emot länge. Jag visste att den skulle bli mer personlig och innehålla delar av Mårtens liv som han tidigare inte delat så här öppet. Det händer något när vi bjuder in och blir mer personliga, vågar vara sårbara. Jag älskar det. Att bli berörd av andras storys och erfarenheter. I slutet av juni kommer min grymma kollega Alexandra och jag göra detsamma när vi bjuder in till föreläsningen EMBRACE – omfamna dig själv i samarbete med Best of you och Henriette. Mer om det i ett kommande blogginlägg så håll utkik. 

Mårten – killen från Korea

Mårten är född i Korea med blev bortadopterad som liten och hamnade i Sverige. Närmare bestämt i Mörrum. Föreläsningen TÄNK OM inleds med delar av Mårtens uppväxt, som trots att den var lycklig också har innehållit andra delar som färgat honom och lett till att han är där han är idag. Jag har själv vänner som är adopterade och vet att det har sina baksidor. Ditt ursprung är en del av dig själv som du alltid bär med dig. Tänk att inte riktigt veta vart du kommer ifrån?

Tänk om och omfamna dig själv
Mårten in action på scen. En inspiratör för många. Som alltid bjuder på ett leende och ett vänligt ord till alla han möter. Han äger en ödmjukhet som jag personligen tror är en stor framgångsfaktor till att han är där han är idag. 

Balans

När jag tänker på Mårten och det han representerar så är balans ett nyckelord. Han har skapat begreppet balansbordet som han tar upp under föreläsningen. Riktigt bra tips och ett enkelt sätt att tänka kring hälsa och välmående. För ett annat ord som är Mårten personifierat är enkelhet – att inte krångla till saker. Vilket vi människor har en tendens att göra alltför ofta.

Tänk om och omfamna dig själv
Snacka om balans. Men det räcker som sagt inte med den fysiska utan du behöver också må bra på insidan. Ha koll på din kost, sömn o s v. 

TÄNK OM

Föreläsningen heter som sagt TÄNK OM och handlar om att våga tänka om, både när det kommer till förhållningssätt, vanor och beteende. Men också när det gäller drömmar och mål.

TÄNK OM jag skulle…

Jag kände igen mig i så mycket av det Mårten tog upp och gick från föreläsningen med en känsla av att ”det finns fler som jag”. För ”TÄNK OM” har jag haft några stycken i mitt liv och faktiskt förverkligat ett flertal av dem, vilket jag insåg när jag lyssnade på Mårtens story. Att jag är ingen förvirrad sökare som inte kan bestämma mig utan en kreativ själ som gör verklighet av mina ”TÄNKOM:s”. Och vet du – jag har några kvar 😉 Så TÄNK OM jag skulle acceptera en gång för alla att det är JAG. 

Avslutningsvis blir hälsningen till DIG inför nästa blogginlägg och framför allt vår föreläsning på Clarion Hotell Sign 31/5  – TÄNK OM du skulle omfamna dig själv precis som du är i sommar, utan ångest och kroppskomplex. TÄNK OM…

Kramar från coachen

Tänk om och omfamna dig själv
En tackkram efter föreläsningen till ett guldkorn, förebild och samarbetspartner som tillsammans med sin fantastiska fru Malin trott på mig och gett mig möjligheten att förverkliga drömmar. Tack ❤
Tänk om och omfamna dig själv
Två viktiga personer för Mårtens yrkesval att bli PT – Bingo Rimér och artisten Petter. En favorit på musikhimlen som jag tack vare Mårten fick intervjua och skriva ett reportage om för I am Ready. 

 

 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

En tanke på “Tänk om och omfamna dig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: