Teamträff och laddad med energi på en resa som bara har börjat

Fortfarande uppfylld av energi från gårdagens träff med Team I am Ready. Workshop av Mårten om varumärkesbyggande, ett härligt träningspass och en möjlighet för oss alla i teamet att presentera oss själva och vad vi pysslar med. Det har ju tillkommit några stjärnor sen vi drog igång 1 november 2017. Tänk, snart firar vi 6 månader som Malin sa igår och resan har bara börjat. 

Trovärdighet och värderingar med på resan

En av anledningarna till att jag älskar att vara en del av team I am readys gemenskap är grundbulten i vad teamet står för. Sund hälsa och trovärdighet. Trovärdighet som i att det du ser är det du får. Ingen fejkad image eller försök att lura på dig saker du inte behöver för att må bättre. Det handlar om att bottna i sina värderingar vilket är en förutsättning för att vara trovärdig och skapa trygghet. Hjärtat, passionen och den inre rösten om vad som är rätt banar väg. Därför är det en kittlande känsla i magen att få hänga med på den här resan. Resan som knappt har börjat. En möjlighet att få göra skillnad och sprida bra budskap om hur just DU kan få en bättre hälsa, både själsligt och kroppsligt. Och med mig har jag ett gäng underbara, kompetenta och genuina människor som brinner för samma sak som jag.

Du hänger väl med oss på resan!

Kramar från coachen

Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Teamet ❤ En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk och däri ligger vår styrka – vi kompletterar varandra hela vägen.
Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Mårten pratar om värdegrund och vikten av trovärdighet i det vi gör.
Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Isam Khalil är en av Sveriges största proffsboxare som sadlat om till KBT-terapeut bland annat. Vi har mycket att prata om kan jag lova 😉 Han är också en god vän till Mårten och de har hjälpt varandra på olika sätt på vägen. Det där med att omge sig med rätt människor ni vet. 
Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Här står mina teamkamrater och väntar med spänning på dagens pass. Jenny Gustavsson, Charlotte Söderblom, Malin Nylén, Marie Emre, Alexandra Örhlund, Annika Larsen, Charlotte Beijer, vår fotograf för dagen Sofie Zetterberg (som även kommer hjälpa oss med sajten framöver) och Sebastian Nykvist
Teamträff och full av energi på en resa som bara börjat
Charlie anser sig själv vara en fullvärdig medlem av teamet och dagen till ära fyllde han 8 år och fick full uppvaktning av inte minst Mårten.
Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Rörelseglädje och gemenskap mellan stor och liten.
Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Den här övningen har man ju inte gjort på ett tag. Men kul var det!
Teamträff och full av energi på en resa som bara har börjat
Spökboll var inte min gren men Charlie var en hejare. En kille med träningsvärk på kvällen som deklarerade att han haft den bästa födelsedagen ”ever”. (Ska tilläggas att han även bjöds på både grodbakelse och sång).

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: