Välkommen till KBT-bloggen!

Välkommen till ”KBT-bloggen”! Jag har skrivit artiklar sedan starten och att jag från och med dagens datum även börjar blogga på I am Ready, känns som en rolig utveckling av samarbetet! Det ska bli väldigt spännande att från och med idag rikta mina ord och budskap från just den här plattformen. Jag är i gott sällskap med tanke på all samlad kunskap som finns här. Känslan med att blogga är faktiskt att kunna ”prata med världen”. Inte bara sitta på min kammare och skriva dagbok och texter utan att verkligen få nå ut till andra. Få inspirera, peppa och dela med mig av tips, idéer och tankar kring livet i stort. Inriktningen kommer att vara personlig utveckling, inre ledarskap, mental träning och hälsa.

Artikelförslag

Min första artikel för iamready.se handlade faktiskt om hur man går från ord till handling och når sina mål. Ett av mina mål senaste åren har varit att få blogga i ett större sammanhang ”and here I am”. Med andra ord lovar jag att jag vet vad jag pratar om när jag säger att tankens kraft är stor och min ambition är att ge er lite knep på vägen för att tränar era hjärnor och nå framgång.

Jag hoppas att ni läsare vill dela med er av vad ni tycker och tänker om det jag skriver, kommer med önskemål om vad ni skulle vilja läsa eller veta mer om. Jag ser det som att vi gör den här resan tillsammans. För jag skriver för ER och ni lyfter MIG genom att läsa och ge feedback på det jag levererar.

I am Ready att kasta mig ut

Kramar från coachen

Välkommen till KBT-bloggen!

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: