Upp som en hiss och ned som en pannkaka är livets karusell

Livet. Upp som en hiss och ned som en pannkaka. Vi vet inte ett dugg om vad som väntar runt hörnet men en sak är säker – Vi lever NU och har alla möjligheter i världen.

Jag har haft ett äventyr de senaste 5 åren. Verkligen levt och upplevt. Skrattat, gråtit, kämpat, förlorat fotfästet ibland men framför allt vunnit segrar. Jag har mött nya människor och tagit farväl av andra. Kunskaper och erfarenheter har utvecklat mig och utmaningarna har stått på rad i takt med val och beslut jag tagit. ”Face your fears” har blivit min sanning och jag kommer verkligen kunna se mig själv i ögonen och viska ”du vågade prova grymma människa”.

Framför allt har jag i varje andetag försökt följa min inre röst. Låtit mina värderingar styra i vilken ny riktning jag ska gå. Min omgivning har stundtals skruvat nervöst på sig och suckat ”men vad ska hon hitta på nu”. Men ingen har svikit mig av mina nära och kära. De har stadigt stått kvar när jag valt att suga ut varje droppe av spännande uppdrag, nya samarbeten, jobb och möjligheter att växa som människa.

Jag skulle inte vara en bra coach om jag inte levde som jag lärde right!? Och är det något jag förmedlar till mina klienter så är det ”våga-prova-utsätt dig för det som skrämmer och hitta ditt varför”. So that’s what I am doing in every step of the way.

Så kära guldkorn, spänn fast er och häng med i livets karusell. Lås er inte för något. Allt kan hända för den som lämnar dörren öppen oavsett hur mörkt eller dimmigt det är utanför…

Kramar från coachen

Lita på dina instinkter

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: