Renovering pågår – inifrån och ut

Renovering pågår! Vårt äldsta barn har ju gått och flyttat hemifrån. Galet jag vet! Att jag som knappt fyllt 25 har så vuxna barn men så är det i alla fall. Nej då, har ingen åldersnoja alls men att mina barn växer upp innan jag hinner blinka gör mig alltmer medveten om livets förgänglighet. Vikten av att verkligen njuta av nuet.

I alla fall renoverar vi rummet som vårt barn med stort A hann bo i ett halvår för att flytta upp en våning och låta nedre botten bli kök, matsal och vardagsrum. Och vi gör det såklart själva. Från grunden, sådär som vi alltid gör. River, slipar, målar, byter lister och lägger golv. Underarbetet är viktigast för ett schysst slutresultat. Som med allt annat.

Jag som pysslar med personlig utveckling och inre ledarskap, coachar människor och utvecklar grupper. Även där är grunden det viktigaste för att nå utveckling och framgång. Vi får inte hafsa med förarbetet och tro att vi kan hoppa över avgörande steg.

Och känslan när det är klart och man verkligen har gått ”all in” för att få det så bra som möjligt är oslagbar. Resan gör målet ännu bättre. Det bara är så.

På tal om resor får ni inte missa min och Alexandras bloggserie om ätstörningar där min fina kollega naket och ärligt delat med sig av sin resa ur anorexins klor. Det är också ett arbete som måste göras från grunden. Det hjälper inte att tvinga någon att äta eller hindra den från att gå ner i vikt utan det handlar om att jobba sig in i själen och hitta ”varför”. Det finns alltid ett varför till att vi gör saker. Hur destruktiva våra handlingar och val än är så fyller dem en funktion för oss. På gott och ont. Kanske tror vi att det handlar om något yttre men det finns alltid en djupare anledning i det inre. Glöm inte ditt förearbete, slipa, slipa och slipa dig in till grunden.

20180214_132215.jpg

Vart tog tiden vägen?! Snart 20 år och utflugen ur boet ❤ 

Kramar från coachen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.