Renovering pågår – inifrån och ut

Renovering pågår! Vårt äldsta barn har ju gått och flyttat hemifrån. Galet jag vet! Att jag som knappt fyllt 25 har så vuxna barn men så är det i alla fall. Nej då, har ingen åldersnoja alls men att mina barn växer upp innan jag hinner blinka gör mig alltmer medveten om livets förgänglighet. Vikten av att verkligen njuta av nuet.

I alla fall renoverar vi rummet som vårt barn med stort A hann bo i ett halvår för att flytta upp en våning och låta nedre botten bli kök, matsal och vardagsrum. Och vi gör det såklart själva. Från grunden, sådär som vi alltid gör. River, slipar, målar, byter lister och lägger golv. Underarbetet är viktigast för ett schysst slutresultat. Som med allt annat.

Jag som pysslar med personlig utveckling och inre ledarskap, coachar människor och utvecklar grupper. Även där är grunden det viktigaste för att nå utveckling och framgång. Vi får inte hafsa med förarbetet och tro att vi kan hoppa över avgörande steg.

Och känslan när det är klart och man verkligen har gått ”all in” för att få det så bra som möjligt är oslagbar. Resan gör målet ännu bättre. Det bara är så.

På tal om resor får ni inte missa min och Alexandras bloggserie om ätstörningar där min fina kollega naket och ärligt delat med sig av sin resa ur anorexins klor. Det är också ett arbete som måste göras från grunden. Det hjälper inte att tvinga någon att äta eller hindra den från att gå ner i vikt utan det handlar om att jobba sig in i själen och hitta ”varför”. Det finns alltid ett varför till att vi gör saker. Hur destruktiva våra handlingar och val än är så fyller dem en funktion för oss. På gott och ont. Kanske tror vi att det handlar om något yttre men det finns alltid en djupare anledning i det inre. Glöm inte ditt förearbete, slipa, slipa och slipa dig in till grunden.

20180214_132215.jpg

Vart tog tiden vägen?! Snart 20 år och utflugen ur boet ❤ 

Kramar från coachen

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: