Kraften i att dela sin story

Älskar att inspirera och inspireras. Just nu går jag igång på kraften i att dela. Att vi människor skalar av oss yta och masker, vågar stå ”nakna” inför varandra och visa vilka vi är på riktigt. Utan photoshop, filter eller tomma fraser som ”det är bara bra” fast vi går sönder av stress eller frustration inombords.

Älskar bilder på brända pannkakor, skokaos i hallen, överbelamrade köksbord eller osminkade nyvakna ansikten på Instagram, såna med en överläpp på ögonlocket?!

Ja, det sa min fine son häromdagen när jag kom upp till frukost efter att ha sovit alldeles för lite ”Ta inte illa upp mamma men det ser ut som att du har en överläpp på ögonlocket” 😂

Ärlighet varar längst ni vet, vilket barn är mästare på och vi människor behöver faktiskt lära oss att acceptera verkligheten som den ÄR … med eller utan extra överläpp!

Ödmjuk och tacksam inför att jag har den stora förmånen att möta modiga, kloka och inspirerande människor i min roll som KBT-coach och skribent för Team I am Ready.

Är det så att du bär på en intressant story du vill dela med dig av så tveka inte att kontakta mig. Jag tror världen blir en bättre plats när vi vågar vara mänskliga…

…och till er som delat, vars stories jag fått och får skriva – TACK

Kramar från coachen

Team I am Ready 2017 som nu har utökats med att gäng starka namn på bloggsidan – in och kika på http://www.iamready.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.