Med mod och passion in i 2018

Sitter och reflekterar över 2017, ett år som minst sagt varit händelserikt. På gott och ont så där som livet är.

Jag har vidgat mina vyer karriärsmässigt och utvecklats inom chefs – och ledarskap. Valt att lämna uppdrag för att testa på nya. Framför allt har jag följt hjärtat och låtit mitt företag och skrivandet få större utrymme. Nya utmaningar och samarbeten ligger och väntar.

Jag har fortsatt med mina coachkunder och haft förmånen att följa modiga människors utveckling. För det krävs mod att ta tag i det där som skaver, göra en förändring och möta sina rädslor. Eftersom jag lever som jag lär har även jag tagit stora beslut och även fast det pirrar i magen emellanåt så ångrar jag ingenting. Det enda vi ångrar på dödsbädden är det vi INTE gjorde.

Familjen var på sitt livs resa i april – Florida (Fort Lauderdale, Miami och Key West). Vi nyper oss fortfarande i armen och kan knappt fatta att det är på riktigt allt vi fick uppleva. Tacksam i överflöd att vi hade möjlighet!

Kritvita stränder, kristallblått hav, inga måsten, häftiga upplevelser och kvalitetstid med familjen. Och ”monsterdrinkar” 😉

Vi flyttade in i drömhuset – äntligen! Efter en lång väntan, utmaningen i att bo 5 pers på 102 kvm med en toalett och ett antal flyttar senare så är vi HEMMA.

Drömvillan från 1920 (allmänt känd bland våra vänner som ”Rosa huset”)

Jag har kommit med i Team I am Ready http://iamready.se/halsa/mot-team-i-am-ready och fått ett gäng härliga kollegor. Likasinnade som liksom jag brinner för hälsa och att inspirera människor till ett sundare och gladare liv. Mycket spännande väntar under 2018 och i början av året kommer jag t ex att samarbeta med bästa Alexandra Öhrlund som gör en bloggserie om ätstörningar http://iamready.se/alexandra – ett viktigt ämne som behöver lyftas så missa inte det.

Team I am Ready 2017

Bästa gänget – Marina Sjöberg, Marie Emre, Malin Nylén, Mårten Nylén, Alexandra Öhrlund, Josefin Swärm och ”lilla jag” (Foto: Daniel Stigefelt)

Vi har mött sorg i familjen. Mina barn har för första gången stått inför att säga hej då till en nära anhörig de älskade, som de där och då visste skulle dö. ”Döden Döden”, sa Astrid Lindgren och påminde oss om att den finns där som en ständig följeslagare och vi vet aldrig när och vem som drabbas. Just därför är mitt enda löfte inför 2018 – LEV Anki – du vet inte när ditt hjärta slutar slå så låt det banka högt och livligt för allt och alla du älskar och brinner för.

Låt din passion vara din ledstjärna ❤

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: