Starka stories – livsberättelser som berör

Ni har väl inte missat min artikelserie ”starka stories” på http://www.iamready.se? Så tacksam att jag har fått förtroendet och förmånen att göra den. Jag har gråtit, ryst och blivit berörd mer än en gång när jag processat material och författat mina artiklar. Det finns en story bakom allt och alla och jag beundrar verkligen människor som delar och vågar öppna upp sig för att ge andra mod och hopp.

Jag har den senaste månaden intervjuat flera inspirerande personer, som alla på sitt är förebilder när det kommer till att vända motgång till framgång, tro på sig själv och sin egen förmåga. Och dessutom hantera prövningar som de flesta av oss inte ens kan föreställa oss. Stort tack till er alla – Elin, Jennie, Laila & Nina. Läs deras starka stories här:

Entreprenörerna bakom konceptsalongen Studio Levels:”Allt går med rätt inställning”

Jennie Liljefors, den läkande kraften: “Jag är yoga och yoga är jag”

23-åriga Elin Härkönen hade änglavakt:”Man bryter inte nacken två gånger och överlever”

Igår pratade jag med ännu en grym person som jag dessutom själv beundrat under ett antal år p g a det hen skapar. Fortsättning följer på den…håll utkik på iamready.se som sagt.

What is your story

(Foto: http://www.pixabay.com)

Trevlig helg alla guldkorn

Kramar coachen

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: