”That is your mission on planet earth – creating the best version of YOU” 

Landar allt mer i själ och tanke, ser planen klar framför mig, visualiserar målbilder, värderar uppoffring och insats, checkar av att jag jobbar mot mig själv och inte ifrån. So far so good. Känner mig hel och tillfreds med mina val under hösten.

Köpt mig en Drömkalender för att starta upp 2018 på bästa sätt med mål och planering. 

Tuffa beslut – absolut men när får vi någonsin någonting gratis? Jag skulle vilja säga ALDRIG. En gång för alla, quickfixes existerar inte. I alla fall inte om du vill ha ett hållbart resultat. Jag börjar vänja mig vid att brottas med mina rädslor på daglig basis, backa ur jobbiga situationer och se dem i ett utifrånperspektiv utan att fly. Acceptans och exponering i skön symbios.

Har min egen coach som jag har samarbetat med under några månader, jobbar hårt på det som begränsar och hindrar mig från att ta dem där sista kliven. Kliv som sitter i huvudet, bara i huvudet. Att släppa tankar som tar energi och inte ger mig ett dugg. Skriva ner dem på en lapp och lägga i en låda – endast för krissituationer, en plan ”in case of emergency”. Gör detsamma med dina tvivel och hinder. Lås in dem. Dem gör dig inget gott, tro mig.

Säger som min pappa sa igår över glöggmuggen ”när man tycker att man kan allting är det dags att sluta och göra något annat”. Med andra ord kan jag fortsätta tryggt med min livsuppgift som är personlig utveckling, både för mig och andra. Jag kan aldrig bli fullärd där, aldrig. Ju bättre jag lär känna mig själv och ju fler människor jag möter desto mer inser jag hur mycket mer det finns att upptäcka,utveckla och lära hos mig själv och andra.

För liksom livet är föränderligt, så är också människan och det gäller att hänga med i svängarna för att inte tappa bort sina värderingar och sitt ”varför”. ”That is your mission on planet earth – creating the best version of YOU”

Kramar från coachen

Hey life this is me – take me as I am or watch me as I go – var aldrig något annat än dig själv ❤ 

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: