”That is your mission on planet earth – creating the best version of YOU” 

Landar allt mer i själ och tanke, ser planen klar framför mig, visualiserar målbilder, värderar uppoffring och insats, checkar av att jag jobbar mot mig själv och inte ifrån. So far so good. Känner mig hel och tillfreds med mina val under hösten.

Köpt mig en Drömkalender för att starta upp 2018 på bästa sätt med mål och planering. 

Tuffa beslut – absolut men när får vi någonsin någonting gratis? Jag skulle vilja säga ALDRIG. En gång för alla, quickfixes existerar inte. I alla fall inte om du vill ha ett hållbart resultat. Jag börjar vänja mig vid att brottas med mina rädslor på daglig basis, backa ur jobbiga situationer och se dem i ett utifrånperspektiv utan att fly. Acceptans och exponering i skön symbios.

Har min egen coach som jag har samarbetat med under några månader, jobbar hårt på det som begränsar och hindrar mig från att ta dem där sista kliven. Kliv som sitter i huvudet, bara i huvudet. Att släppa tankar som tar energi och inte ger mig ett dugg. Skriva ner dem på en lapp och lägga i en låda – endast för krissituationer, en plan ”in case of emergency”. Gör detsamma med dina tvivel och hinder. Lås in dem. Dem gör dig inget gott, tro mig.

Säger som min pappa sa igår över glöggmuggen ”när man tycker att man kan allting är det dags att sluta och göra något annat”. Med andra ord kan jag fortsätta tryggt med min livsuppgift som är personlig utveckling, både för mig och andra. Jag kan aldrig bli fullärd där, aldrig. Ju bättre jag lär känna mig själv och ju fler människor jag möter desto mer inser jag hur mycket mer det finns att upptäcka,utveckla och lära hos mig själv och andra.

För liksom livet är föränderligt, så är också människan och det gäller att hänga med i svängarna för att inte tappa bort sina värderingar och sitt ”varför”. ”That is your mission on planet earth – creating the best version of YOU”

Kramar från coachen

Hey life this is me – take me as I am or watch me as I go – var aldrig något annat än dig själv ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.