Gladväggen och min ”nya familj”

Dags för hemfärd efter några intensiva och innehållsrika dagar i Stockholm. Trött men upprymd på samma gång. Jag har träffat människor som känns som familj från första stund och har tagit del av ca 600 glada tankar från människor som besökt vår monter. Hur grymt är inte det?!

Gladväggen 🙂

Livet handlar återigen om det stora i det lilla så varför krångla till det. Som en god natts sömn med någon jag tycker om, att dansa Zumba, lyckas med något jag drömt om eller se mina barn växa upp. Jag ler stort när jag tänker på vår ”gladvägg”. Precis det budskapet vi vill nå ut med – vad gör DIG glad? Vad mår DU bra utav? Vem vill DU vara?

Det syns direkt i folks ögon” sa tjejen som skrev lappen.

Orden ”det här är bara början på något stort” dyker upp i mitt huvud och jag är så tacksam över möjligheten att få ingå i Team I am Ready. Att kunna nå ut med mitt budskap, inspirera och hjälpa människor till ett friskare, sundare och gladare liv där de utnyttjar sin inneboende kraft och resurser full ut. Tillsammans är vi starka och tillsammans ska vi starta upp 2018 med årets coolaste popup-event. Vi och alla glada människor som tar del av vårt nyhetsbrev.

Vi ses där!

Kramar från coachen

I Top speakers corner berättade Mårten mer om I am Ready och presenterade oss i teamet.

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: