Mot vår vackra huvudstad och teamet

Redo för några dagar i vår vackra huvudstad. Imorgon får jag äntligen träffa grymma Team I am Ready när vi har Pressfrukost och kör officiell lansering. Mina barn har dock bryderier över kläderna jag plockat fram ”Ska ni ha på er det där”…fortsättning följer på den 😉

Det händer saker i det stora och det lilla just nu vilket är väldigt roligt. En ny spännande intervju på gång bland annat, ser så fram emot den (håll utkik på I am Ready för den vill ni inte missa). Min skrivarkurs som vänder ut och in på min kreativitet och lär mig tips och trix för att vässa mina skills. Kunskap är kul och blir aldrig för tung att bära. Ge mig mer!

Haft ”må-bra-kväll” med Annica på Hälsans Tecken och så mina coachkunder som förgyller arbetsdagen. Att se människor utvecklas är häftigt, processen från första träff till sista…coaching is da shit (som jag kunde sagt om jag bara varit några år yngre och inte en 42-årig trebarnsmamma).

Nu blir det natti snart för att orka sitta på tåget 05:54, huvaligen så okristligt tidigt men väl värt det med tanke på sällskapet som väntar.

Kramar från coachen

(Vi kan själva styra vårt eget öde…om vi lär oss styra tanken och utnyttja dess kraft. Där kommer coachingen in…)

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: