Mot vår vackra huvudstad och teamet

Redo för några dagar i vår vackra huvudstad. Imorgon får jag äntligen träffa grymma Team I am Ready när vi har Pressfrukost och kör officiell lansering. Mina barn har dock bryderier över kläderna jag plockat fram ”Ska ni ha på er det där”…fortsättning följer på den 😉

Det händer saker i det stora och det lilla just nu vilket är väldigt roligt. En ny spännande intervju på gång bland annat, ser så fram emot den (håll utkik på I am Ready för den vill ni inte missa). Min skrivarkurs som vänder ut och in på min kreativitet och lär mig tips och trix för att vässa mina skills. Kunskap är kul och blir aldrig för tung att bära. Ge mig mer!

Haft ”må-bra-kväll” med Annica på Hälsans Tecken och så mina coachkunder som förgyller arbetsdagen. Att se människor utvecklas är häftigt, processen från första träff till sista…coaching is da shit (som jag kunde sagt om jag bara varit några år yngre och inte en 42-årig trebarnsmamma).

Nu blir det natti snart för att orka sitta på tåget 05:54, huvaligen så okristligt tidigt men väl värt det med tanke på sällskapet som väntar.

Kramar från coachen

(Vi kan själva styra vårt eget öde…om vi lär oss styra tanken och utnyttja dess kraft. Där kommer coachingen in…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.