Har du vunnit eller förlorat – det är frågan?

Det finns för och nackdelar med allt i livet, negativt och positivt i det som sker. Men under min livsresa har jag lärt mig att se det jag får ut av något före det jag eventuellt förlorar.

Att t ex bryta upp från en arbetsplats eller gemenskap kan ju ses som ett avsked med saknad och tomhet som påföljd eller som jag efter en hel del rörelse i yrkeslivet lärt mig tänka – som en fantastisk möjlighet till möten med nya människor. Människor jag med största sannolikhet aldrig annars träffat och vars relation jag därmed också vunnit, inte förlorat.

Livet är fullt av vägval och riktningen är inte alltid glasklar. Det finns dimma som skymmer sikten framåt och gropar i vägen som gör resan besvärlig och smärtsam. MEN vi har ett val och DET är viktigt att se som en tillgång och vinning, inte tvärtom. Även om vi inte alltid väljer utifrån att vi verkligen vet att det är rätt så gör vi ändå ett aktivt val och påverkar vårt liv.

Att välja något är att förlora något annat. Men att inte välja är att förlora sig själv finns det ett uttryck som säger. Jag tänker att vad du än väljer….så välj också att se vad gott du får ut av det och inte tvärtom.

Jag fick en fin avtackning idag av ett härligt gäng kollegor som tagit emot mig med öppna armar och gett mig både nya erfarenheter, kunskaper och befriande skratt. Jag har inte förlorat dem när jag går utan vunnit massor utav allt jag lärt mig av vårt samarbete och tar dem med mig i själ och hjärta när jag går.

Kramar från coachen

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: