”Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör”

Vilken vecka jag har haft!? Omtumlande och alldeles, alldeles underbar som Askungen säger på balkvällen. Inte trodde väl hon att hon skulle få klä upp sig och dansa med prinsen på slottet, lika lite som jag trodde att mitt 2017 skulle sluta med en fantastisk början på något nytt och för mig väldigt stort – som att bli utvald att representera team I am ready tillsammans med ett grymt gäng kollegor.

Det här har varit en process sen i sensomras och jag har vetat ett tag att I am ready ska dra igång och att jag är en del av teamet. Lilla jag liksom har fått den här möjligheten. Eller förresten…jag har förtjänat den för jag har jobbat hårt och målmedvetet sen flera år tillbaka men är självklart oerhört tacksam och ödmjuk inför att andra (Malin och Mårten) har ”sett mig” och min kompetens och kvalitéer. Det är en fantastisk känsla när den bekräftelsen kommer, att det man gör och brinner för syns och värderas som gott.

Viktigt att lära sig se det, att det inte bara är tur att chanser dyker upp. Vi jobbar mot dem själva när vi väljer att TRO och aldrig GE upp. Trots att det tar emot ibland och kan vara mer än tufft när det inte går som man tänkt så gäller det att fortsätta nöta, nöta och nöta och tro på sin grej.

Jag skrev ett inlägg på FB för ett tag sen – ”lämna inget ogjort när hjärtat säger gör” och det är verkligen det största och viktigaste rådet jag vill ge till er alla därute. Livet är kort och vissa möjligheter dyker upp en gång…en gång. Ta den … när du känner att hjärtat slår extraslag och pulsen ökar. Det är DÄR du ska vara.

Kramar från coachen ❤

DSC01717

Att öppna upp för möjligheter och våga ta chanser. Hitta positionering med kropp och sinne för att skicka signaler till hjärnan att ”jag kan och jag vill”.

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: