”How can I resist” – Dag 70 av 365

"How can I resist" -Dag 70 av 365

”How can I resist” heter tavlan som blev den första att pryda väggarna i vårt drömhus. Du vet ”La Casa Rosa”. Minns ännu första gången jag fick syn på den av en slump på konstnären Kattis Palmnäs officiella sida Tim Tiger på FB.

Minns hur den slog an en sträng av igenkännande och längtan inombords, att den där tavlan ska jag ha.

Där och då som harvande småföretagare och trebarnsmamma var det inte läge att köpa en för mig förhållandevis dyr tavla, men jag bestämde mig för att när jag nått några för mig högst personliga mål skulle jag ha den. Jag jobbar alltid med ”belöningar på vägen” när jag bestämt mig för någonting. Uppmuntran och pepp till mig själv.

”How can I resist”…

…hur kan jag stå emot…att följa mina drömmar, passion och inre driv. Blod, svett och tårar…tider av djupa tvivel och känslan av att ”är det värt det”?

”How can I resist” som i att det kan jag inte för då vissnar jag inifrån och ut.

Nu hänger hon här, under en spotlight i rummet som är husets hjärta. Som en ständig påminnelse om att mod och passion ÄR och förblir ledord i mitt liv. För det häftiga i hela historien är ju att det till slut är min stora passion som har betalat tavlan…

Kramar från Coachen ❤

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: