”Vad längtar du efter” – att hoppa från tian

En händelserik vecka som lämnar spår och leder till action. Plötsligt är det dags. Dags att göra det där jag gått och tänkt på, drömt om och hoppats på.

Det är bara dags helt enkelt – att klättra upp i 10:ans hopptorn och med stadiga kliv stega fram till avsatsen och trots enorm höjdrädsla rikta blicken neråt och utan att tveka bara HOPPA.

Vad går DU och tänker på, drömmer om eller som min kloka studiekamrat Mona på KBT-utbildningen alltid sa ”vad längtar du efter?”. Vad finns långt därinne i själen som ett pulserande hjärta av längtan och kärlek.

Mona – du satte med EN jäkla mening orden exakt på vad livet handlar om – själens längtan efter att vi kliver ut i världen och äger som vårt sanna jag. Att vi slänger av oss alla kostymer som skaver för att vi gör det vi tror förväntas av oss, utmärker oss som duktiga eller bara rullar av gammal vana för att det funkar och är tryggt.

Känslan när jag hoppar från 10:an är obeskrivlig, sug i magen, rädsla, ren och skär skräck men också ett våldsamt pirr av förväntan och stolthet över att jag vågar.

Ske det som sker för jag gjorde det och kan sluta mina ögon på dödsbädden och tänka ”I did it”…

…to be continued 🌟

Kramar från coachen

Den där känslan av att ”kasta loss”🌟

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: