Mörka krafter på gator och torg

Det ryktas om mörka krafter på gator och torg och kanske kan vi inte längre bara sitta bekvämt i hemmets trygga borg.

Kanske är det dags att gå man ur huse en gång för alla och låta ropen om allas lika värde skalla.

Hur kan det någonsin vara skillnad på svart eller vit och varför skulle inte människor på flykt få komma hit.

När ska människan av historien lära, förstå att vi inte kan av ras och läggning människor sära.

Jag lär mina barn att alla är lika, att de aldrig någonsin tron på människors lika rättigheter får svika.

Att de ska vara sig själva i alla lägen, att den starka tron på sig själv och den man är i slutänden kommer visa vägen.

I vår familj finns inget rätt och fel i hur man ska vara, för oavsett tro är vi alla del av en familj i en högre makts stora barnaskara.

Bland vänner och släkt känner och älskar jag människor med hudfärg som glimmar i så väl brunt som vitt men jag vet att deras hjärta på insidan är lika rött som mitt.

Jag är mamma i en regnbågsfamilj och hos oss får man älska alla. Kille, tjej, man, kvinna – spelar ingen roll för vilket kön man kommer falla.

Kärlek är kärlek och det vackraste som finns – det är en kemi mellan två människor och de där stunderna av fyrverkeri man alltid minns.

Jag förstår inte hur mycket jag än försöker hur mörka krafter funkar? Men när jag tänker på deras framfart i samhället känner jag hur hjärtat av rädsla men framför allt ilska dunkar.

När ska vi människor förstå vad livet handlar om, att det bara finns ett VI och inget jag och dem.

Rädslan finns men får aldrig bli för stor – vi måste alltid våga styras av kärleken som i vårt hjärta bor.

Kärleken till mänskligheten och att det egentligen inte finns några gränser på vår jord. Jag vägrar överge den tanken och kommer aldrig någonsin låta någon om detta tysta mina ord.

//Anki

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: