Det började i en källare – helhetshälsa inifrån och ut

Det var så här det började en gång, min karriär som PT och coach, hemma i en källare, i ett hus på landet.

Några år och tusen erfarenheter senare sluter jag cirkeln och har åter en av mina största passioner på hemmaplan – TRÄNINGEN!

Träningen som tillsammans med skrivandet ALLTID funnits där, som en livskamrat och räddare i nöden. Alltid gett mig kraft när orken varit slut, ny energi efter en tuff arbetsdag, hjälpt mig bli av med frustrationer och ilska, gett mig ro när tankarna snurrat och hjälpt mig hitta tillbaka till mig själv efter 3 graviditeter och förlossningar.

Ändlösa timmar med övningar för inre bålstyrka och stabilitet. Pilates varvat med HIIT, funktionell styrka och tunga vikter. En av mitt livs största kärlekar – som blev till ett företag med mottot helhetshälsa inifrån och ut.

Det började på allvar i en källare i Strångsjö med timmar av egen träning, kompisar som ville ha lite hjälp och en vän som plötsligt sa – du borde bli PT.

Vi snackar inget ”fancy” gym utan det jag hade råd att köpa, grejor efter maken, pappa sponsrade med ett multigym, en gammal spegelvägg. ”Man tager det man haver” och gör det bästa av det.

Mycket har hänt sen dess och företaget har i linje med livet och det jag brinner för ändrat inriktning. Träningen finns där men först och främst vill jag hjälpa människor hitta sin potential, sitt ”varför” och ”hemma”, bli sitt bästa jag och hitta svaren på sina egna frågor. Träningen är en del av det eftersom kropp och knopp hör ihop men det börjar i huvudet….

Ikväll blir det ös i en källare i ett hus mitt i stan, musik på högsta volym, svett som sprutar och total lycka för coachen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.