Det började i en källare – helhetshälsa inifrån och ut

Det var så här det började en gång, min karriär som PT och coach, hemma i en källare, i ett hus på landet.

Några år och tusen erfarenheter senare sluter jag cirkeln och har åter en av mina största passioner på hemmaplan – TRÄNINGEN!

Träningen som tillsammans med skrivandet ALLTID funnits där, som en livskamrat och räddare i nöden. Alltid gett mig kraft när orken varit slut, ny energi efter en tuff arbetsdag, hjälpt mig bli av med frustrationer och ilska, gett mig ro när tankarna snurrat och hjälpt mig hitta tillbaka till mig själv efter 3 graviditeter och förlossningar.

Ändlösa timmar med övningar för inre bålstyrka och stabilitet. Pilates varvat med HIIT, funktionell styrka och tunga vikter. En av mitt livs största kärlekar – som blev till ett företag med mottot helhetshälsa inifrån och ut.

Det började på allvar i en källare i Strångsjö med timmar av egen träning, kompisar som ville ha lite hjälp och en vän som plötsligt sa – du borde bli PT.

Vi snackar inget ”fancy” gym utan det jag hade råd att köpa, grejor efter maken, pappa sponsrade med ett multigym, en gammal spegelvägg. ”Man tager det man haver” och gör det bästa av det.

Mycket har hänt sen dess och företaget har i linje med livet och det jag brinner för ändrat inriktning. Träningen finns där men först och främst vill jag hjälpa människor hitta sin potential, sitt ”varför” och ”hemma”, bli sitt bästa jag och hitta svaren på sina egna frågor. Träningen är en del av det eftersom kropp och knopp hör ihop men det börjar i huvudet….

Ikväll blir det ös i en källare i ett hus mitt i stan, musik på högsta volym, svett som sprutar och total lycka för coachen ❤

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: