Rumpa, lår och ett par haremsbyxor

En provhytt i Grebbestad, semester och ett besök på favoritoutleten Sportshopen.

Står där i BH och trosor och betraktar min kropp efter att ha provat ett antal plagg som DEFINITIVT inte var sydda efter en kvinna med rumpa och lår. Korta armar, korta ben innebär att jag faktiskt ”bygger lätt” och begreppet ”fotbollslår” har följt mig sen tiden i Värmbol som flicklagsspelare.

Jag suckar tungt och blänger på haremsbyxorna på kroken som bara var sååå snygga, på skyltdockan. På hennes slanka lår hängde de sådär löst och ledigt med en touch av avslappnad karriärskvinna. På mig blev det mer ”sumobrottare värmer upp”.

Jag morrar lite tyst inne i provhytten och drar ner stretchbyxorna i svart från galgen istället som töjer sig fint runt mina kurvor. ”Ja, inte så tokigt ändå”, tänker jag för mig själv. Det är ju så här jag är skapt, ser ut och troligtvis alltid kommer att göra. OM jag nu inte lever på bladspenat och tonfisk resten av livet och det låter ju inte så jäkla lockande, inte speciellt sunt heller för den delen. Förresten tror jag banne mig rumpan och låren skulle sticka ut i alla fall, som en ödets ironi för att jag vägrar att acceptera mig själv.

För i slutänden är DET ju vad allt handlar om, att acceptera sig själv för den man är och ser ut. Vissa saker kan vi aldrig ändra på och att ägna så mycket tid och energi på att oja sig över det är ju mer än dumt. Det är ren idioti.

Jag kommer aldrig kunna bära ett par haremsbyxor som fladdrar runt låren men satan så snygg min rumpa blir i stretch.

Publicerad av Anki Ström

En trebarnsmamma mitt i livet som älskar att skriva, inspirera och motivera människor till personlig utveckling och att utmana sina rädslor. Ett av mina ledord är "mod och passion" eftersom jag är övertygad om att vi aldrig lever livet fullt ut om vi väljer att förneka det vi innerst inne brinner för. "Lämna inget ogjort när hjärtat säger gör". Jag är KBT-coach/mental tränare, beteendevetare & skribent. Men är även utbildad PT, kostrådgivare och massör och har drivit eget företag sen 2014 med inriktning "helhetshälsa". Jag har vid sidan av företaget haft andra sysselsättningar inom framför allt gruppledning, undervisning och coaching. 2015-2016 arbetade jag som tränare och coach för Olga Rönnbergs PT-online och under 2017-2018 samarbetade jag med Malin och Mårten Nylén som KBT-coach för deras då nystartade I am Ready. Under de senaste åren har jag arbetat som chef inom vård och omsorg då ledarskap och organisationsutveckling ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver sen 2016 artiklar för b la Olga Rönnbergs Mamma.Fit, ett online-magasin som fokuserar på artiklar om träning, mat och mental hälsa utifrån mångåriga erfarenhet av coachning av kvinnor. Här kan du läsa ett flertal mina artiklar: https://mamma.fit/author/anki/ 2018-2019 har jag varit redaktör och krönikör för Framgångspoddens nyhetsbrev under ledning av Alexander Pärleros, men har lämnat det uppdraget för att gå vidare till att vara eventansvarig för Framgångsshowen som just nu går för slutsålda hus runtom i landet. För kontakt mejla mig på ankism37@gmail.com eller kika in på min instagram @anki_strom och skicka ett DM. Jag är alltid öppen för intressanta coach - skrivuppdrag eller andra spännande idéer där mina kompetenser och erfarenheter kan komma till nytta. //Anki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: